HET LAATSTE NIEUWS!

Langzaam maar zeker groeit mijn onderneming stukje bij beetje. Net als mijn dromen en wensen voor de toekomst. Er wordt achter de schermen hard gewerkt om deze te realiseren. Nieuwsgierig geworden naar alle ontwikkelingen?

20-11-2023: Na heel lang wachten is het eindelijk zo ver!! Vandaag is er gestart aan de bouw van mijn atelier/winkeltje!!

DIY LINGERIE WEDSTRIJD

Laten we het jaar uit gaan met een KNALLER van een wedstrijd!!

Maak je mooiste lingerie en win een van de 3 fantastische prijzen gesponsord door Suzanne's Lingerie Supplies in Nederland, Stephanie's Lingerie in de USA en Nellie Joans uit New Zeeland!! Iedereen vanuit alle windstreken is welkom om mee te doen.

Klik op de link om te ontdekken hoe je mee kan doen.

Alles wat je moet weten!!

Even voorstellen

Welkom in mijn webshop!! Mijn naam is Suzanne, 39 jaar, gepassioneerd, lingerie maakster, designer en shopeigenaar. Mijn avontuur in DIY lingerie-land begint 4 jaar geleden. Gaande weg kwam ik er achter dat het vinden van de juiste materialen van zwaardere kwaliteit een uitdaging kan zijn. Zeker als je een liefhebber bent van bonte kleuren die mooi met elkaar matchen. Hier is het idee ontstaan voor Suzanne’s Lingerie Supplies.

Suzanne’s Lingerie Supplies kenmerkt zich door exclusive kits met hand geverfde stoffen en fournituren. Dat betekend perfect matchende fournituren kits zonder kleurverschil en lingerie kits in de meest bonte kleuren die helemaal afgestemd zijn op het kant wat erbij zit.

Ben je nou opzoek naar een kant en klare kit om mee aan de slag te gaan, maar vind je niet wat je zoekt in de aangeboden kits? Ik stel ook kits op verzoek samen in de door jouw gewenste kleur(en). Voor meer informatie kan je contact opnemen via WhatsApp op nummer +31620574412

Weer een toffe samenwerking erbij!!

Jaaah, Wat ben ik trots dat ik mag vertellen dat ik een hele leuke samenwerking ben aan gegaan met nog een patroonmaakster!!

Yelena van SewProjects heeft een heel eigen kijk op hoe lingerie eruit moet zien en voelen. Comfort en functioneel voor allerdaags staat voorop, zonder in te leveren op de look!! Je ziet duidelijk een liefde voor vintage in haar stijl doorkomen. Ik vind haar patronen heel tof en voelde me enorm gevlijd dat ze me benaderd heeft voor een samenwerking.

In de toekomst zal ik meerdere kits voor haar samen gaan stellen waarvan deze prachtige poeder/stormcloud blauwe voor de Willow Softcup bra & Knickers de eerste is!!

Er volgen er snel meer!!

Willow Softcup bra & Knickers kits

New Arrivals

Ben je al een beetje bekend met de de webshop en haar producten? Dan ben je vast nieuwsgierig naar alle nieuwe producten zonder te hoeven zoeken. Hier kan je ze vinden.

Laatste update: 2 november 2023

Nieuw in de webshop
1 of 3