HET LAATSTE NIEUWS!

Langzaam maar zeker groeit mijn onderneming stukje bij beetje. Net als mijn dromen en wensen voor de toekomst. Er wordt achter de schermen hard gewerkt om deze te realiseren. Nieuwsgierig geworden naar alle ontwikkelingen?

20-11-2023: Na heel lang wachten is het eindelijk zo ver!! Vandaag is er gestart aan de bouw van mijn atelier/winkeltje!!

14-02-2024: Inmiddels is het nieuwe dak helemaal klaar. We zijn in afwachting van de loodgieter en de elektricien zodat er leidingen verlegd en electra aangelegd kan worden.

29-02-2024: laatste update in de blog geschreven.

05-04-2024: het zit een beetje tegen met de planning... Iets met een jong gezin en handen en voeten te kort om dingen gedaan te krijgen. Maar we gaan deze week EINDELIJK beginnen met schilderen.

Even voorstellen

Welkom in mijn webshop!! Mijn naam is Suzanne, 40 jaar, gepassioneerd, lingerie maakster, designer en shopeigenaar. Mijn avontuur in DIY lingerie-land begint 4 jaar geleden met een opleiding "lingerie ontwerpen/patroon tekenen". Gaande weg kwam ik er achter dat het vinden van de juiste materialen van zwaardere kwaliteit een uitdaging kan zijn. Zeker als je een liefhebber bent van bonte kleuren die mooi met elkaar matchen. Hier is het idee ontstaan voor Suzanne’s Lingerie Supplies.

Suzanne’s Lingerie Supplies kenmerkt zich door exclusive kits met hand geverfde stoffen en fournituren. Dat betekend perfect matchende fournituren kits zonder kleurverschil en lingerie kits in de meest bonte kleuren die helemaal afgestemd zijn op het kant wat erbij zit.

Ben je nou opzoek naar een kant en klare kit om mee aan de slag te gaan, maar vind je niet wat je zoekt in de aangeboden kits? Ik stel ook kits op verzoek samen in de door jouw gewenste kleur(en) die ik custom kan verven. Voor meer informatie kan je contact opnemen via WhatsApp op nummer +31620574412

GLAM IT IS!!

Op het moment is het ALL ABOUT THE SHINE in Lingerie land. Er wordt rijkelijk gestrooid met glitter and glamour. Het mag over de top en extra (sexy) zijn.

Heel veel kantjes zijn voorzien van lurex draadjes en foilprints in uiteenlopende kleuren (Deze foilprints houden zich overigens prima wanneer je je lingerie netjes wat zoals het hoort (niet in de wasmachine dus)). Ook zien we een ware opmars van de non stretch gebreide kantje en tule met borduursels die overlopen in chemisch/"water oplosbaar" kant.

Chemisch/"water oplosbaar" kant wordt gemaakt op water oplosbare "stof" waarop geborduurd wordt. Als het borduursel klaar is, wordt het gewassen en blijft enkel het borduursel over. Dit geeft een prachtig opengewerkte look waardoor een onderliggende kleur extra opvalt, of indien ongevoerd, er extra sexy uitziet ;) .

Neem eens een kijkje bij de New Arrivals hieronder om de nieuwste kantjes in de collectie te bekijken!!

New Arrivals

Ben je al een beetje bekend met de de webshop en haar producten? Dan ben je vast nieuwsgierig naar alle nieuwe producten zonder te hoeven zoeken. Hier kan je ze vinden.

Laatste update: 16 april 2024

Nieuw in de webshop
1 of 3