Koop hier het Sahaara Bralette patroon

Met grote trots kan ik vertellen dat Suzanne's Lingerie Supplies en Rubies Bras een samenwerking zijn aangegaan!! Vanaf heden kan je lingeriepakketten hier in de webshop aanschaffen die perfect zijn afgestemd op het, door Rubies Bras ontwikkelde, patroon van de Sahaara bralette.

Rubies Bras is gespecialiseerd in het maken van maatwerk lingerie. Het succesvolle Sahaara model hebben zij al lange tijd in hun collectie. Begin vorig jaar is de Sahaara ook beschikbaar gemaakt als kooppatroon om deze beauty zelf te kunnen maken. De Sahaara is zeer comfortabel om te dragen en geeft ook bij grotere cupmaten zeer goede support! Daarnaast is het een eenvoudig patroon om te maken. Ideaal voor beginners! En door de briljante eenvoud heerlijk om mee te spelen en de look compleet te veranderen voor de meer ervaren lingeriemaakster die zichzelf graag uitdaagt.

KOOP HIER HET SAHAARA BRALETTE PATROON VAN RUBIES BRAS

Speciaal iedereen die liever een Nederlands talige handleiding leest heb ik een vertaling geschreven.

KOOP HIER DE NEDERLANDSE VERTALING VAN DE NAAIGIDS

De maatvoering van het patroon is heel ruim!! Deze is te krijgen van 24'' - 46'' van AA - F cup & van 26'' - 46'' van G - L cup. 

 

Wanneer je de Sahaara aanschaft krijg je het patroon in 3 uitvoeringen;

  • model A: met breed elastiek voor de band en uitgevoerd in simplex, marquisette, stabiele tule of tule kant zonder rek met het rugpand van rekbaar materiaal als powermesh of lycra. de "armsgaten" en halslijn worden afgewerkt met omvouwelastiek 
  • model B: longe line band en geschikt voor simplex, marquisette, stabiele tule en tule kant zonder rek en rugpand van powermesh of lycra. Dit model is volledig afgewerkt met omvouwelastiek.
  • model C: geschikt voor rekbaar kant met stabiele voering als tule, marquisette of simplex voor cups + voorpand en rug van powermesh of lycra. Dit model is aan de onderzijde van de band afgewerkt met 2cm picotelastiek, de "armsgaten" met omvouwelastiek en de halslijn met b.v. satijnlint (wanneer rek niet gewenst is), smal picot, clear elastiek of skinny elastiek.

Wanneer je liever niet met omvouwelastiek werkt, is het patroon eenvoudig aan te passen door enkel de breedte van het gewenste picot elastiek aan te tekenen op de plaatsten waar je het omvouwelastiek wilt vervangen.